Nieuw langdurig contract voor Krul bij Norwich City

25 december 2020, 18:14

Tim Krul heeft zijn contract bij Norwich City met drieënhalf jaar verlengd. De Oranje-international staat al sinds 2018 onder de lat bij The Canaries en blijft nu tot 2024 verbonden aan de club uit het Championship.

In het eerste seizoen bij Norwich City werd Krul direct kampioen op het tweede niveau van Engeland, waarna het vorig seizoen direct weer degradeerde uit de Premier League. Ondanks die teleurstellende prestaties keepte Krul een uitstekend seizoen, waardoor hij weer in beeld kwam bij het Nederlands Elftal. Zo stond Krul in de laatste twee Nations League-duels met Polen en Bosnië-Herzegovina onder de lat, mede door een blessure van Jasper Cillessen.

Na de degradatie van Norwich gaat het zowel met die club als Krul uitstekend. De ploeg van Duitser Daniel Farke staat bovenaan in het Championship. Krul kwam in dertien van de twintig competitieduels in actie. "Ik ben heel erg trots op deze contractverlenging", zegt Krul op de clubwebsite. "Ik kijk ernaar uit om mijn toekomst te verbinden aan Norwich en ik heb al een mooie periode van tweeënhalf jaar achter de rug bij deze club. Het plan dat de club heeft voor de komende jaren ziet erg goed uit. Er is genoeg talent wat eraan komt. Als speler wil je gewaardeerd worden en ik heb een goede relatie met de supporters. Dat de club mijn contract verlengd, laat zien dat ze vertrouwen in mij hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen