Van der Kerkhof voorspelt Eredivisie: "1. PSV, 2. AZ en 3. Ajax"

8 januari 2021, 19:31

PSV-icoon René van der Kerkhof (69) weet het zeker: zijn club wordt kampioen dit seizoen. Ondanks aanwinst Sébastien Haller verwacht de voormalig rechtsbuiten dat koploper Ajax een zwakke tweede seizoenshelft zal draaien. "Die verliezen in december dan opeens uit het niets van FC Twente en komen tegen Willem II niet verder dan een puntje. Je kunt dus niet bepaald zeggen dat Ajax favoriet is zondag."

Dat vertelt Van der Kerkhof tegenover het Eindhovens Dagblad. De oud-international komt met een gewaagde voorspelling. "1. PSV, 2. AZ, 3. Ajax en 4. Feyenoord. Dat is de eindstand", denkt Van der Kerkhof over het verloop van de Eredivisie. "Aanvallend hebben we gewoon de meeste kwaliteit, terwijl we op het middenveld kunnen kiezen wie we opstellen; zoveel aanbod is er."

Toch verwacht hij opvallend genoeg komend weekend geen zege van de Eindhovenaren in de Johan Cruijff Arena. "Ik heb zomaar het gevoel dat het wel eens een heel doelpuntrijk potje kan gaan worden in Amsterdam. Ik hou het op 3-3", voorspelt het PSV-icoon, dat ziet de zijn club steeds stabieler en beter wordt. "En, tja, Ajax. Die verliezen in december dan opeens uit het niets van FC Twente en komen tegen Willem II niet verder dan een puntje. Je kunt dus niet bepaald zeggen dat Ajax favoriet is zondag"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen