Huntelaar maakt tegen Bayern mogelijk rentree voor Schalke 04

27 januari 2021, 22:59

Klaas-Jan Huntelaar maakt komend weekend mogelijk zijn rentree namens Schalke 04 in de Bundesliga. Trainer Christian Gross heeft goede hoop dat de 37-jarige spits inzetbaar is tegen Bayern München. Door een kuitblessure kon Huntelaar afgelopen woensdag tegen FC Köln (1-2 verlies) nog niet in actie komen.

Maar Huntelaar is inmiddels (bijna) hersteld van de kwetsuur. "Hij maakt iedere dag stappen en zal vandaag meedoen in delen van de groepstraining. Ik denk dat hij een goede optie voor op de bank", laat de oefenmeester weten richting de wedstrijd tegen Bayern München. Huntelaar maakte dinsdag de overstap van Ajax naar Schalke 04. De komende maanden gaat hij de club uit Gelsenkirchen proberen te behoeden voor degradatie.

Met slechts zeven punten uit zeven wedstrijden staat Schalke 04 op de laatste plaats in de Bundesliga. Om directe degradatie te voorkomen moet de club uit Gelsenkirchen de komende maanden een gat van acht punten zien te overbruggen. De achterstand op de veilige vijftiende plaats bedraagt zelfs tien punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen