AD: 'Nadert er een breuk tussen Dick Advocaat en Feyenoord?'

28 januari 2021, 15:37

Feyenoord en Dick Advocaat zijn in onenigheid beland na een reeks vol tegenvallende resultaten. De Rotterdammers gingen onderuit tegen Ajax, AZ én sc Heerenveen en lijken daardoor definitief te zijn afgehaakt in de titelstrijd. Feyenoord en de succestrainer zitten inmiddels niet meer op één lijn.

Dat meldt het Algemeen Dagblad in een uitgebreide analyse. Na afloop gaven de trainer en diverse spelers al aan met elkaar om de tafel te gaan om de huidige situatie vol met teleurstellingen te bespreken. De krant meldt dat de coach niet meer op één lijn zit met zijn spelers en dat niemand in Rotterdam weet of Advocaat het na het gesprek nog wel ziet zitten om trainer te zijn.

Ook na de kansloze 3-0 nederlaag bij sc Heerenveen was Advocaat niet uitgesproken over de toekomst. Krijgt hij het nog op de rit? "Nou, dat weten we vrijdag", antwoordde hij."Laat ze maar vertellen wat ze dwarszit, dat is de enige manier om hieruit te komen, lijkt mij. Of niet." Volgens het AD wil de spelersgroep op sommige tactische momenten linksaf, terwijl Advocaat rechts wil.

De lijn-Advocaat wordt daarmee niet meer zonder tegenspraak gevolgd. Nadat hij in oktober 2019 werd aangesteld in Rotterdam, bleef hij bijna een jaar lang ongeslagen in competitieverband. Voor de jaarwisseling kreeg Feyenoord de eerste tik, door met 1-0 onderuit te gaan tegen Vitesse. Koploper Ajax kan het verschil met de aartsrivaal op liefst twaalf punten brengen, als er wordt gewonnen van Willem II.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen