Willems kan nieuwe verhuurperiode aan Newcastle vergeten

29 januari 2021, 16:31

Jetro Willems kan de droom om terug te keren naar de Premier League uit zijn hoofd zetten. De linksback wilde dolgraag naar Newcastle United, de club die hem vorig jaar al huurde van Eintracht Frankfurt, maar de Engelse middenmoter ziet een nieuwe huurperiode niet zitten. Daardoor lijkt Willems tot het einde van het seizoen in Frankfurt te blijven.

Willems maakte vorig seizoen indruk bij Newcastle en groede uit tot een van de sterkhouders, maar raakte in het duel met Chelsea zwaar geblesseerd. De ex-PSV'er scheurde zijn kruisband en dat betekende einde seizoen voor de linksachter, die een van de revelaties op de Engelse velden was. Willems is inmiddels hersteld en traint volledig mee, maar dat leidt niet tot een nieuwe verhuurperiode.

De verdediger is volgens Newcastle-coach Steve Bruce namelijk niet fit genoeg. "Helaas denk ik dat hij niet genoeg heeft gespeeld", doelde de teleurgestelde Bruce in gesprek met de Engelse kranten op Willems. "Bij een huurdeal is het altijd de vraag of we iemand krijgen die genoeg gespeeld heeft. Als er een mogelijkheid is, halen we graag een nieuwe speler."

Dat wordt dus echter sowieso niet Willems. Hij hervatte vorige maand de groepstraining, maar wacht nog altijd op zijn eerste wedstrijdminuten. Vorige week zat hij voor het eerst bij de wedstrijdselectie, maar bleef hij negentig minuten op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen