Inter blijft in spoor Milan met eenvoudige zege

30 januari 2021, 22:40

Inter heeft de drie punten in eigen huis gehouden na de ontmoeting met middenmoter Benevento. De nummer twee van de Serie A deed wat het moest doen en heeft de koppositie nog altijd in het vizier. Tegen Benevento profiteerde de ploeg van Stefan de Vrij, die als invaller binnen de lijnen kwam, van persoonlijke fouten.

Omdat AC Milan eerder op de dag een zuinige zege boekte op bezoek bij Bologna (1-2), wisten ze het bij Inter maar al te goed: niets anders dan een overwinning werd geëist in de felle strijd om de titel. De ploeg van Antonio Conte kende geen problemen tegen het verrassend sterk presterende Benevento en maakte daardoor geen fout in strijd om de koppositie.

Fouten maken, dat deed Benevento wél. Al na zeven minuten werkte Riccardo Improta de bal ongelukkig achter de eigen doelman, na een vrije trap van de gerehabiliteerde Christian Eriksen. Daarmee leidde Improta een zeer ongelukkige avond voor de bezoekers in. Na rust verdubbelde Lautaro Martinez de score nadat hij de bal met fortuin voor de voeten kreeg, terwijl Romelu Lukaku bij de derde goal optimaal profiteerde van geklungel achterin. Diezelfde Lukaku schoot tien minuten voor tijd met een harde uithaal de uiteindelijke 4-0 op het scorebord.

Door de betrekkelijk eenvoudige overwinning van Inter bleef het gat met koploper AC Milan twee punten. De verrassende nummer een van de Serie A zag ook Juventus geen fout maken. De regerend landskampioen won met 0-2 bij Sampdoria en won inmiddels al zes duels op rij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen