Commotie: Conte steekt middelvinger op naar Juve-voorzitter

10 februari 2021, 11:02

Juventus plaatste zich dinsdagavond voor de finale van de Coppa Italia door Inter over twee duels te verslaan, maar dat was na afloop van de wedstrijd niet het onderwerp van gesprek. Inter-coach Antonio Conte ruziede namelijk openlijk met Juve-voorzitter Andrea Agnelli. In de rust zorgde Conte namelijk voor flink wat commotie.

De Italiaanse coach stak namelijk zijn middelvinger op naar Agnelli. Volgens Conte was de voorzitter voortdurend bezig met het schreeuwen van beledigingen aan zijn adres. Conte pikte dat niet en reageerde furieus. De twee hebben al langer een slechte band, nadat Conte tussen 2011 en 2014 in Turijn werkte. Zo weigerde Agnelli in 2014 versterkingen te halen, terwijl Conte daar meermaals om vroeg.

Na het 0-0 gelijkspel, waar Juventus door de eerdere 1-2 zege genoeg aan had, was de woede bij Conte nog niet gezakt. "Juventus hoort meer beleefdheid te tonen", zei hij in gesprek met Italiaanse pers. "Ze moeten wat meer sportiviteit en respect laten zien voor degenen die werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen