Mulder fluit uitgesteld bekerduel Heerenveen - Feyenoord

11 februari 2021, 14:45

Het verplaatsen van de bekerwedstrijd tussen sc Heerenveen en Feyenoord heeft ook een andere arbitrage tot gevolg. Het duel stond onder leiding van Björn Kuipers, maar wordt nu gefloten door Siemen Mulder. Het andere duel, tussen NEC en VVV-Venlo, staat onder leiding van Bas Nijhuis, die op de oorspronkelijke speeldag ook zou fluiten. 

Siemen Mulder krijgt assistentie van grensrechters Rogier Honig en Roy de Nas en vierde official Rob Dieperink. Martin van den Kerkhof is de VAR en wordt geasissteerd door Yorick Weterings. De wedstrijd, die eigenlijk vandaag (donderdag 11 januari) op het programma stond, wordt nu afgewerkt op woensdag 17 februari om 18.45 uur. NEC - VVV vindt op diezelfde dag 's middags al plaats. De ploegen trappen af om 16.30 uur.

Heerenveen, Feyenoord, NEC en VVV-Venlo strijden woensdag om een plek in de halve finale van de KNVB Beker. Twee tickets voor deze ronde zijn al vergeven. In de wedstrijden die wel doorgingen won Vitesse nipt bij Excelsior (0-1) en won Ajax de topper tegen PSV met 2-1. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen