Tete en Fulham grijpen strohalm met zege op Everton

14 februari 2021, 21:54

Fulham heeft zich op bezoek bij Everton van drie uiterst kostbare punten verzekerd. De nummer achttien van de Premier League won met 0-2 en deed daarmee goede zaken in strijd om aansluiting bij de veilige regionen. De achterstand op nummer zeventien Newcastle United is echter nog altijd fors. Kenny Tete kan in strijd om handhaving nog een grote rol gaan spelen.

Grote kans dat ook bondscoach Frank de Boer vanavond ook de wedstrijd van Fulham heeft bekeken. Sinds dit jaar is Kenny Tete namelijk vaste waarde als rechtsback bij de Londenaren, uitgerekend de plek waar de kaarten nog niet geschud zijn. De Boer worstelt met de invulling van de plek rechts achterin: Denzel Dumfries en Hans Hateboer voldoen niet altijd. Kenny Tete en Rick Karsdorp (AS Roma) werpen zich in topcompetities op als interessante alternatieven.

Fulham presteerde met Tete in de ploeg de laatste weken aardig, maar een gewenste overwinning bleef lange tijd uit. In de laatste zeven duels pakte Fulham vier keer een punt. Daarmee schoot het echter weinig op in strijd tegen degradatie. De overwinning op subtopper Everton kwam daarom op het goede moment. Bij de uitploeg groeide de spits Josh Maja uit tot de grote man. De Nigeriaan was er tweemaal als de kippen bij om de bal achter Everton-goalie Robin Olsen te tikken. The Toffees zullen zichzelf na de verrassende nederlaag voor de kop slaan. Met een overwinning had het de vijfde plaats ingenomen, nu zakte het naar plek zeven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen