Kuipers aangesteld voor topper van PSV, Ajax krijgt Manschot

15 februari 2021, 12:55

De KNVB heeft dinsdagochtend de scheidsrechteraanstellingen bekendgemaakt voor de volgende Eredivisie-speelronde. De absolute topper van dit weekend, PSV – Vitesse, staat onder leiding van Björn Kuipers, terwijl Jeroen Manschot afreist naar Amsterdam om Ajax – Sparta leiding te geven.

Speelronde 23 begint vrijdagavond met Willem II tegen FC Utrecht, deze wedstrijd zal onder leiding staan van Rob Dieperink. Op zaterdag reist Jochem Kamphuis af naar Venlo om de wedstrijd tussen VVV-Venlo en AZ te fluiten. Op zondag zal Danny Makkelie de wedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord leiding geven in Enschede.

In aanloop naar deze speelronde komen een aantal Nederlandse clubs in actie in de Europa League: PSV vliegt naar Griekenland om tegen Olympiakos te spelen en Ajax reist naar Frankrijk om het op te nemen tegen OSC Lille. Voor Kuipers wacht voor de Eredivisie-topper ook nog een fraai Champions League-affiche met FC Barcelona - Paris Saint-Germain. Makkelie heeft voor het duel in De Grolsch Veste Sevilla - Borussia Dortmund [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/380140/makkelie-krijgt-leiding-bij-sevilla-borussia-dortmund/,_blank,nog onder zijn hoede]. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen