Corona-uitbraak Brugge: 'ook Noa Lang naar huis'

16 februari 2021, 10:50   Bijgewerkt: 16 februari 2021, 13:50

Club Brugge wordt geteisterd door het coronavirus. In aanloop naar het Europa League-duel met Dinamo Kiev onderging de volledige selectie én staf een coronatest. Bij sommige spelers en stafleden was de uitslag positief. Uit voorzorg heeft Club Brugge ook smaakmaker Noa Lang naar huis gestuurd.

Eerder werd al bekend dat coach Philippe Clement positief testte op de aanwezigheid van het virus, net als diverse assistenten. De Nederlandse verdediger Stefano Denswil en ploeggenoot Matej Mitrovic moesten ook in quarantaine. Daar kwam vanochtend ook middenvelder Hans Vanaken bij. Daarentegen bleek Charles De Ketelaere negatief. Hij stapt dus wél in het vliegtuig naar Kiev.

Noa Lang doet dat waarschijnlijk niet. De 21-jarige uitblinker verliet dinsdagochtend het trainingscomplex van Club Brugge, weet Het Laatste Nieuws. De buitenspeler heeft lichte klachten en gaat daarom uit voorzorg in quarantaine. Over een positieve test bij hem geeft zijn club nog geen uitsluitsel. Het ontbreken van Lang is voor Brugge een flinke domper. In achttien wedstrijden was hij al elfmaal trefzeker en bereidde hij zeven goals voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen