PSV stuurt De Haas tot einde seizoen naar Dinamo Zagreb

16 februari 2021, 12:38

Justin de Haas maakt het seizoen af in Kroatië. PSV verhuurt de 21-jarige verdediger tot het einde van het seizoen aan Dinamo Zagreb, dat momenteel aan kop van de competitie staat. In Eindhoven kwam de voormalig jeugdinternational niet in de plannen voor.

De Haas behoorde dit seizoen nog geen een keer tot de wedstrijdselectie in de Eredivisie. Wel zat hij op de bank tijdens het Europa League-treffen met Granada (1-2 nederlaag). De Haas maakte geen minuten en wacht daarom nog altijd op zijn debuut in de hoofdmacht. De verdediger maakte in 2019 de overstap van Jong AZ naar PSV, waar hij vooral in de beloftenploeg in actie kwam.

Dit seizoen schopte De Haas het tot elf optredens in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin scoorde hij eenmaal en bereidde hij twee goals voor. In Kroatië mag De Haas mee gaan strijden om de landstitel. Zagreb heeft een voorsprong van drie punten op naaste achtervolger NK Osijek. Waar de toekomst van De Haas ligt, is nog onbekend. Het contract van de linkspoot loopt na dit seizoen af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen