'Terence Kongolo onder vuur na illegaal feestje'

19 februari 2021 – Er hangt Terence Kongolo een nare straf boven het hoofd. De verdediger van Fulham, die afgelopen zondag 27 jaar werd, vierde zijn verjaardag met een feestje voor enkele vrienden. Met zeven vrienden feestte hij tot diep in de ochtend, kort nadat hij op bezoek bij Everton (0-2 winst) op de reservebank had gezeten.

'Terence Kongolo onder vuur na illegaal feestje'

Dat meldt de Daily Mail, dat tevens weet dat Fulham een onderzoek uitvoert naar het verrassingsfeestje voor Kongolo. Beelden tonen aan dat Kongolo door zeven uitzinnige vrienden wordt begroet in eigen huis. In Engeland gelden nog altijd strenge regels rond het coronavirus, om de Britse variant in te dammen. De maatregel die nu geldt is dat je geen andere huishoudens mag ontvangen.

Kongolo ligt onder vuur en krijgt mogelijk een fikse boete van de club. Het is opnieuw een klap voor de ex-Feyenoorder, die dit seizoen kampt met veel blessureleed. Zo raakte hij al geblesseerd aan zijn enkel én achillespees. De laatste twee wedstrijden keerde hij terug in de wedstrijdselectie van Fulham, maar het is nog altijd wachten op zijn eerste minuten dit seizoen.

Premier League

gerelateerd