Krul zet reuzenstap richting terugkeer naar PL

3 maart 2021, 20:23

Met een overwinning op concurrent Brentford zette Tim Krul en Norwich City opnieuw een stapje dichterbij een terugkeer naar de Premier League. The Canaries wonnen in eigen huis met 1-0 en lijken daarmee alvast een optie te hebben genomen op de titel. Sluitpost Tim Krul hield zijn doel wederom schoon.

Voor Tim Krul liggen mogelijk de mooiste maanden van zijn carrière in het verschiet. Binnen afzienbare tijd gloort met zijn Norwich City promotie naar de Premier League, het niveau waar het eind vorig seizoen nog uit degradeerde. Lang tijd om feest te vieren heeft hij niet, want in de zomer is Krul topkandidaat om het doel van Oranje te verdedigen op het EK voetbal.

Grote kans dat het Nederlands elftal dan met een kampioen tussen de palen aan kan treden. Woensdagavond zette Norwich City opnieuw een stap dichterbij een terugkeer naar de Premier League, door in eigen huis de topper tegen Brentford winnend af te sluiten. Norwich vergrootte de voorsprong op de voornaamste concurrent daarmee naar liefst tien punten. Norwich is nog twaalf duels verwijderd van promotie.

Tegen Brentford was het Emiliano Buendia die de wedstrijd al na 26 minuten besliste. Tim Krul hield zijn doel opnieuw schoon, alweer voor de twaalfde keer dit seizoen. De doelman is dit seizoen maar lastig te passeren. Norwich hoefde pas 25 treffers te incasseren. Slechts twaalf daarvan moesten worden geslikt door Krul.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen