Gisteren gemist: Feyenoord sloopt VVV, Bayern verslaat Dortmund

7 maart 2021, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 6 maart.

Feyenoord leidt VVV-Venlo met zes treffers naar de pijnbank

Feyenoord heeft een kinderlijk eenvoudige overwinning op VVV-Venlo geboekt. In de Rotterdamse Kuip werd het liefst 6-0 voor de thuisploeg. Al voor rust werd iedere Venlose hoop op een stunt met drie goals teniet gedaan. Na de theepauze prikten de Rotterdammers er nog drie bij. De ploeg van trainer Dick Advocaat wint zodoende weer eens, na vier uitduels op rij geen zege te hebben geboekt.

Lewandowski lacht het laatst na titanenstrijd met Haaland

Bayern München heeft zaterdagavond ten koste van Borussia Dortmund de Duitse klassieker gewonnen. De bezoekers kwamen dankzij Erling Haaland voortvarend uit de startblokken, maar het was de andere doelpuntenmachine, Robert Lewandowski, die uitgroeide tot man van de wedstrijd. In de slotfase trok de regerend kampioen van Duitsland de wedstrijd naar zich toe: 4-2.

Leicester boekt belangrijke zege op Brighton en pakt tweede plek

Leicester City heeft zichzelf zaterdagavond een uitstekende dienst bewezen door te winnen op bezoek bij Brighton & Hove Albion. De ploeg van manager Brendan Rodgers werkte tegen de laagvlieger een 1-0 achterstand weg en stapte uiteindelijk met een 1-2 overwinning van het veld. Daarmee is Leicester voorlopig de nieuwe nummer twee van de Premier League.

FC Barcelona kan na zakelijke uitzege rustig achterover leunen

FC Barcelona heeft het bereiken van de bekerfinale een passend vervolg gegeven in de competitie. Op bezoek bij Osasuna boekte het team van trainer Ronald Koeman zaterdagavond een 0-2 zege. Lionel Messi verscheen weliswaar niet op het scorebord, maar had met twee assists een groot aandeel in de overwinning. Ilaix Moriba maakte zijn eerste doelpunt in LaLiga.

Gokje met Ronaldo pakt goed uit voor Juventus in kraker

Juventus heeft zaterdagavond het gat met koploper Inter teruggebracht tot zeven punten. Een vroege achterstand deerde de Oude Dame niet tegen Lazio. Álvaro Morata nam Juventus in de Italiaanse kraker bij de hand. De Spaanse aanvaller had met twee doelpunten en een assist een enorm aandeel in de 3-1 zege.

Willem II knokt zich naar gelijkspel tegen matig Twente

Willem II heeft zich zaterdagavond in de slotfase naar een punt geknokt in De Grolsch Veste tegen FC Twente: 1-1. De thuisploeg kwam slecht voor de dag tegen de Tilburgers, maar kwam door een goal van Jesse Bosch toch op voorsprong. Na een fout van Godfried Roemeratoe was het Evangelis Pavlidis, die de gelijke stand op het scorebord zette. Twente schiet weinig op met het punt, maar de Tilburgers lopen een puntje in op VVV-Venlo, dat op de veilige vijftiende plek staat.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen