Flick over Haaland naar Bayern: "Je kunt niets uitsluiten"

7 maart 2021 – Met Robert Lewandowski heeft Bayern München de beste spits ter wereld al in huis, maar in de toekomst zal de 32-jarige Pool vervangen moeten gaan worden. Erling Haaland van Borussia Dortmund is uiteraard een speler die in beeld is bij de koploper, zei Hansi Flick zaterdag na de 4-2 zege op Dortmund.

Flick over Haaland naar Bayern: "Je kunt niets uitsluiten"

Gaat Bayern hem proberen binnen te halen? "In het leven is heel veel mogelijk en kan niets uitgesloten worden, maar op dit moment is het niet aan de orde. Hij heeft nog een lang contract bij Dortmund en is een optie voor vele topclubs", zei de trainer na de kraker. Haaland scoorde twee keer in die wedstrijd, terwijl Lewandowski een hattrick maakte.

De Pool stal dus weer de show en was blij met de vijfde overwinning op rij tegen Dortmund. "We wilden zo graag winnen en hebben er alles aan gedaan", zei de Pool. "We wisten dat we na de 0-2 veel gas moesten geven en hadden iets speciaals nodig. Dat is gelukt en we hebben iedereen laten zien dat we de eerste plaats vast willen houden."

Bundesliga

gerelateerd