'Laporta haalt Jordi Cruijff en Víctor Valdés terug naar Camp Nou'

8 maart 2021, 08:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jordi Cruijff keert zo goed als zeker terug bij FC Barcelona. Hij wordt naar verluidt door de nieuwe voorzitter Joan Laporta aangesteld als technisch secretaris en wordt zodoende een directe collega van Mateu Alemany. Hij wordt op zijn beurt de nieuwe technisch directeur van de Catalaanse grootmacht. Cruijff is niet de enige oude bekende die terugkeert in Camp Nou.

Laporta gaat de club namelijk leiden met een groot aantal mensen, dat tijdens zijn eerste periode als voorzitter (2003-2010) ook van de partij was. Cruijff was er toen nog niet bij, maar speelde natuurlijk jarenlang in het shirt van Barcelona. Laporta heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij een groot bewonderaar was van Johan Cruijff, de vader van Jordi.

Víctor Valdés kan zich ook opmaken voor een rentree bij zijn oude liefde. De voormalig doelman stond jarenlang onder de lat bij Barcelona en was na zijn loopbaan actief als trainer binnen de jeugdopleiding. Na een ruzie met Patrick Kluivert moest Valdés in 2019 zijn spullen pakken. De 39-jarige Catalaan wordt anderhalf jaar na zijn afscheid keeperstrainer bij de club.

Lees ook: Laporta wint Barça-verkiezingen: goed nieuws Koeman en Cruijff

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen