Seuntjens begrijpt keuze voor nieuwe captain bij De Graafschap

11 maart 2021, 17:15

Ralf Seuntjens heeft begrip voor het feit dat hij niet langer de aanvoerder is van De Graafschap nadat hij gisteren (woensdag) zijn gevoelige transfer naar NAC Breda aankondigde. Een transfer die bij een aantal mensen in het verkeerde keelgat schoot, donderdag het aanvoerderschap van hem afgenomen. Trainer Mike Snoei liet eerder al weten niet blij te zien met diens keuze. 

Hoewel het een pijnlijke beslissing is van de oefenmeester, heeft Seuntjens tegenover De Gelderlander wel begrip voor de keuze. "Ik snap dat wel. Veel mensen zullen extra kritisch naar mij kijken." Hij beseft dat hij vanaf nu een andere rol gaat krijgen bij de club, maar toch zal hij zich niet anders gaan gedragen. "Mijn rol verandert, vooral naar buiten toe. Maar nu ik geen aanvoerder meer ben, ga ik mezelf niet ineens anders gedragen. Ik blijf dezelfde Ralf."

De commotie rondom de spits begon afgelopen zondag al, toen de Seun of God zich net te enthousiast uitte over de mogelijkheid om bij NAC te spelen. "Dat NAC een mooie club is, is een feit. Natuurlijk zou ik daar graag willen spelen." Deze uitspraken vielen bij veel fans van de club uit Doetinchem niet helemaal goed, aangezien de concurrentiestrijd tussen NAC Breda en De Graafschap op dit moment in volle gang is.

Dat hij dus al officieel zijn handtekening zette, zorgde voor vraagtekens. "De timing is nooit goed." Maar voor de huidige situatie is er nog niks veranderd, volgens Seuntjens. "Ik wil met deze club promoveren naar de Eredivisie. Ik sta tot 30 juni bij De Graafschap onder contract en zal tot die tijd alles geven. Daar hoeft niemand aan te twijfelen. Ik wil via de voordeur vertrekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen