'Geen hereniging Koeman en Wijnaldum: Barça ziet af van komst'

12 maart 2021, 10:25

Georginio Wijnaldum lijkt een overstap naar FC Barcelona uit zijn hoofd te kunnen zetten. Al maandenlang wordt de middenvelder gekoppeld aan een hereniging met Ronald Koeman, maar dat lijkt inmiddels 'praktisch uitgesloten'. Koeman is tevreden met de ontwikkeling van een Barça-talent en heeft de transfervrije middenvelder daarom niet nodig.

Dat meldt Diario Sport. De aanvoerder van het Nederlands elftal beschikt over een aflopend contract bij Liverpool en kan daarom komende zomer gratis naar een nieuwe club verkassen. Ronald Koeman is dolblij met de stormachtige ontwikkeling van Ilaix Moriba en wil voorkomen dat Wijnaldum zijn doorbraak in de weg zit. De komst van een nieuwe middenvelder behoort daarom niet meer tot de prioriteiten.

De overstap van Georginio Wijnaldum van Liverpool naar FC Barcelona is 'praktisch uitgesloten'. Dat meldt Diario Sport. De ontwikkeling van Ilaix Moriba sluit de deur voor de dertigjarige Oranje-international.

Vooral Ronald Koeman wilde Wijnaldum vanwege zijn transfervrije status dolgraag naar Barça halen. De twee werkten al samen bij het Nederlands elftal. Door de opmars van Moriba is de komst van een extra middenvelder echter geen prioriteit meer, schrijft de Catalaanse sportkrant.

Volgens de Spaanse krant heeft Moriba alle facetten die Koeman zoekt in een nieuwe middenvelder, waarvoor Wijnaldum dus al enkele maanden in beeld is. Moriba beschikt bovendien over een betere techniek, de honger om door te breken en is grootgebracht met het spel van de Catalaanse grootmacht. Wijnaldum hoeft zich overigens geen zorgen te maken over zijn toekomst. De middenvelder kan nog altijd verlengen bij Liverpool.

Koeman heeft nog wel een andere lijst met gewenste spelers liggen. Zo hoopt hij nog altijd op de komst van de transfervrije Eric Garcia en Memphis Depay, terwijl voorzitter Joan Laporta wil stunten met de komst van Erling Haaland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen