Van de Beek mogelijk snel weer in actie voor Manchester United

15 maart 2021, 15:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Donny van de Beek staat voor zijn rentree bij Manchester United. De 23-jarige middenvelder krijgt deze week mogelijk alweer speeltijd bij de Engelse grootmacht, terwijl hij eigenlijk pas volgende maand terug was verwacht.

Dat vertelde trainer Ole Gunnar Solskjaer zondag na afloop van de 1-0 zege tegen West Ham United. Manchester United neemt het deze week op tegen AC Milan (Europa League) en Leicester City (FA Cup) en heeft dan waarschijnlijk weer wat meer te kiezen. "We hopen dat we ze alle vijf terugkeren. David de Gea hopelijk, Donny van de Beek, Edinson Cavani en Paul Pogba misschien en Anthony Martial zal zeer waarschijnlijk terugkeren. We reizen dus met een sterkere selectie af naar Italië."

Van de Beek kwam een maand geleden voor het laatst in actie voor Manchester United. Sindsdien kwakkelt hij met zijn fitheid en werd hij nog maar een keer door Solskjaer opgenomen in de wedstrijdselectie. De blessure-update van de Noorse oefenmeester is ook goed nieuws voor Frank de Boer. De bondscoach van het Nederlands elftal heeft Van de Beek opgenomen in zijn voorselectie voor de komende interlandperiode.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen