Barça-talent Pedri (18) voor het eerst opgeroepen voor Spanje

15 maart 2021, 16:25

Pedri mag zich opmaken voor zijn debuut in de nationale ploeg van Spanje. De achttienjarige middenvelder heeft voor de eerste keer een oproep gekregen van bondscoach Luis Enrique. Spanje speelt eind deze maand de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Griekenland, Georgië en Kosovo.

De ontwikkeling van Pedri in Barcelona is niet onopgemerkt gebleven bij Luis Enrique. De jonge middenvelder is onder Ronald Koeman een vaste waarde bij Barça. Samen met Frenkie de Jong is hij de enige speler die dit seizoen iedere competitiewedstrijd speeltijd kreeg. Achttien van de 26 duels startte hij in de basis.

Luis Enrique is heel benieuwd naar Pedri. "We hebben waardering voor zijn kwaliteiten, maar wat ik het leukst vind is zijn rust, bescheidenheid en balans tussen aanvallen en verdedigen. Ik wil hem heel graag bij ons zien", lichtte de bondscoach de uitnodiging voor het Barça-talent toe.

In de selectie van Luis Enrique maken ook Pedro Porro (Sporting Portugal, gehuurd van Manchester City), Bryan Gil (Eibar, gehuurd van Sevilla) en Robert Sánchez (Brighton & Hove Albion) hun debuut.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen