Simeone is eerlijk: "Chelsea is de verdiende winnaar"

18 maart 2021 – Diego Simeone is van mening dat Chelsea het verdiend heeft om door te stoten naar de kwartfinales van de Champions League. De Londenaren rekenden woensdagavond voor de tweede keer af met het Atlético Madrid van Simeone, die zich met zijn ploeg volledig kan richten op de strijd om de landstitel. De Argentijn verwacht dat zijn ploeg de rug snel gaat rechten.

Simeone is eerlijk: "Chelsea is de verdiende winnaar"

Atlético verloor op Stamford Bridge met 2-0 en ging tijdens de heenwedstrijd al met 0-1 ten onder. "Chelsea is de verdiende winnaar", vertelde Simeone na de wedstrijd. "De heenwedstrijd ging gelijk op, maar dit keer was Chelsea veel beter. Desondanks heeft mijn team een geweldige inspanning geleverd. We hebben alles geprobeerd om tot scoren te komen, maar Chelsea heeft ons dat onmogelijk gemaakt."

Zodoende kan Atlético zich in de laatste maanden van het seizoen volledig richten op de competitie. De Madrilenen (63 punten) staan elf wedstrijden voor het einde bovenaan, maar worden gevolgd door FC Barcelona (59 punten) en Real Madrid (57 punten). "We moeten weten wat ons nu te wachten staat en zullen ons daarop in moeten stellen. We zullen altijd met enthousiasme en toewijding blijven werken."

UEFA Champions League

gerelateerd