Tadic zag Rijkaard-momentje bij Gravenberch: "Mooi om te zien"

18 maart 2021, 23:28

Met een grote glimlach stond Dusan Tadic voor de camera van ESPN na de 0-2 zege tegen Young Boys. De Servische aanvoerder besprak de Zwitserse kunstgrasmat, de cruciale balverovering van Ryan Gravenberch en het shirtje ruilen met Miralem Sulejmani.

Door doelpunten van David Neres en Tadic won Ajax ook het tweede duel met Young Boys. "Wedstrijden op kunstgras zijn altijd lastig. Young Boys traint hier elke dag op, maar voor ons is het moeilijk. Op bepaalde momenten konden zij beter uit de voeten op dit veld. Maar wij beschikken over een winnaarsmentaliteit en wonnen de wedstrijd."

Het eerste doelpunt kwam na twintig minuten tot stand. Gravenberch onderschepte de bal, waarna Neres op aangeven van Tadic de 0-1 maakte. "Hoe belangrijk de rol van Gravenberch was? Heel belangrijk. We weten dat hij dit kan. Ik zei tegen hem dat het me een beetje deed denken aan Rijkaard. Mooi om te zien."

In de rust baarde Tadic opzien door van shirt te ruilen met landgenoot Sulejmani. "Micky is een vriend van mij. We hebben samengespeeld in de Onder-19, Onder-21 en in de A-selectie. Het is een goede speler en een goede jongen. Het is mooi dat ik hem heb gezien en mooi om tegen hem te hebben gespeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen