Kökçü met Turkije tegen Nederland, Max weer bij Duitse selectie

19 maart 2021 – Het zou goed kunnen dat Orkun Kökçü speelminuten gaat maken tegen het Nederlands elftal. De middenvelder van Feyenoord is door de bondscoach van Turkije namelijk opgenomen in de definitieve selectie van de Turken.

Kökçü met Turkije tegen Nederland, Max weer bij Duitse selectie

Volgende week woensdag, op 24 maart, staan Turkije en Nederland tegenover elkaar om de WK-kwalificatie. Het wordt voor beide landen de eerste wedstrijd in de kwalificatie voor het toernooi van 2022. Turkije speelt na Nederland ook tegen Noorwegen en Letland. Merih Demiral (Juventus), Yusuf Yazici (Lille) en Caglar Söyüncü (Leicester City) zijn verder bekende namen in de groep van Turkije.

Max op pad met Duitsland
Wat betreft EK-deelname ziet het er goed uit voor Philipp Max. De linksback van PSV zit wederom in de Duitse selectie. Duitsland speelt de komende interlandperiode tege  IJsland (25 maart), Roemenië (28 maart) en Noord-Macedonië (31 maart). Overigens zit Amin Younes van Napoli ook bij de selectie, net als jongelingen Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) en Jamal Musiala (Bayern München).

Eredivisie

gerelateerd