Southampton hoopt op Pelé

17 juli 2006, 14:45

Fans van Southampton zullen zich even achter de oren hebben gekrabd toen ze vanochtend naar de radio luisterden. Het radiostation BBC Radio Solent wist immers te melden dat de Britse ploeg dicht bij een akkoord is met de Braziliaan Pelé. 

Pelé? Maakt de superster uit de jaren '50 en '60 bij Southampton een sensationele rentree in het betaald voetbal? Dat bleek allemaal echter, helaas, niet het geval te zijn. Het gaat om een 19-jarige aanvallertje uit Brazilië, een naamgenoot van de Braziliaanse legende. De spits staat nu nog onder contract bij het Portugese Belenenses, maar zal vermoedelijk binnenkort zijn handtekening zetten onder een contract bij Southampton. Naar verluidt betalen the Saints ongeveer anderhalf miljoen euro voor de voetballer met de legendarische naam.

Naamgenoot of niet, de Southampton-shirts met Pelé achterop zullen vermoedelijk niet aan te slepen zijn in het Britse stadje. Of de jonge Braziliaan het niveau van zijn illustere naamgenoot zal benaderen, valt echter te betwijfelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen