FC Groningen hoopt nóg een seizoen op Robben

30 maart 2021, 20:14

De toekomst van Arjen Robben blijft voorlopig ongewis, bevestigt technisch directeur Mark-Jan Fledderus. De 37-jarige aanvaller keerde deze zomer terug in Nederland, maar zijn speeltijd bleef wegens blessureleed slechts beperkt tot 44 minuten. Desondanks hoopt Fledderus op een extra seizoen.

Robben keerde dit jaar terug uit zijn voetbalpensioen, nadat hij in 2019 stopte als speler van Bayern München. "Zijn contract loopt af", aldus Fledderus op de clubwebsite, die diverse spelers slecht nieuws moest geven wat betreft hun verbintenis. Vóór 1 april dienen clubs de aflopende contractspelers formeel op te zeggen. "Wij gaan zijn contract niet opzeggen. Veel hangt natuurlijk af van of Robben weer fit gaat worden. Dat gaan we eerst bekijken, daarna zien we wel verder."

"Als hij aangeeft dat hij door wil, zeggen wij meteen: hartstikke graag. Ook al heeft hij nog weinig gespeeld, we zijn dolblij dat hij er is. Hij werkt keihard, is een voorbeeld voor iedereen en ongekend waardevol voor de club." Robben begon het seizoen als basisspeler tegen oud-werkgever PSV, maar raakte al snel geblesseerd. Alleen tegen FC Utrecht maakte hij sindsdien als invaller zijn opwachting.

Volgens coach Danny Buijs neemt de kans op speeltijd de laatste weken steeds meer toe. Robben werkt op de achtergrond rustig naar zijn rentree toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen