'Willems kan na zwaar blessureleed terug naar Premier League'

4 april 2021, 16:09

Jetro Willems kan komende zomer terugkeren naar de Premier League. Newcastle United is nog altijd gecharmeerd van de linksback, die afgelopen seizoen al veel indruk maakte tijdens zijn verhuurperiode in Engeland. Een zware knieblessure maakte echter een pijnlijk einde aan dat huwelijk.

Willems scheurde vorig jaar zijn kruisband, waarmee een abrupt einde kwam aan zijn ijzersterke verblijf in de Premier League. Willems speelde zich bij Newcastle zelfs weer in de kijker van het Nederlands elftal. Na zijn blessure keerde hij afgelopen zomer terug bij werkgever Eintracht Frankfurt, waar hij eind vorig jaar pas weer de groepstraining hervatte.

Aan speeltijd kwam Willems echter niet toe in de Bundesliga, waardoor hij komend seizoen op zoek lijkt te kunnen naar een nieuwe club. De ex-linksback van PSV wordt volgens The Chronicle nog altijd in verband gebracht met een terugkeer naar Newcastle United, dat nog steeds gecharmeerd is van de verdediger. Het contract van de linkspoot loopt komende zomer af, waardoor hij gratis op te pikken is.

Bij het sterk presterende Eintracht Frankfurt maakt Willems inmiddels weer deel uit van de wedstrijdselectie. Hij maakte sinds zijn blessure echter nog geen minuten in de hoofdmacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen