Spoorboekje: Sevilla, Almere City FC, Brighton en ErediVisie

12 april 2021, 07:00   Bijgewerkt: 11 april 2021, 23:58

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 12 april.

Specials

ErediVisie

Voor de tweede week op rij kwamen Ajax, PSV, Feyenoord en AZ tot een overwinning, toch werd het allerminst saai. Zo maakte Arjen Robben zijn rentree op de Nederlandse velden, maar gebeurde er nog veel meer om over na te praten. Zoals elke week doet FCUpdate.nl dat in de rubriek ErediVisie, waarin de meest opmerkelijke dingen van het afgelopen speelweekend worden besproken. 

Wedstrijden

Almere City FC - Telstar (20.00 uur)

In de strijd om de tweede plaats in de Eerste Divisie deed De Graafschap zondag uitstekende zaken door Go Ahead Eagles met 1-0 te verslaan. Daarmee lijken De Superboeren één concurrent te hebben afgeschud. Met NAC Breda en Almere City FC zijn er nog twee over. Laatstgenoemde club kan het gat vanavond verkleinen naar één punt. Daarvoor moet het natuurlijk wel winnen van Telstar.

Celta de Vigo - Sevilla (21.00 uur)

De kans is groot dat Sevilla ook volgend seizoen uitkomt in de Champions League. De club van Luuk de Jong, Karim Rekik en Nemanja Gudelj bezet met nog negen wedstrijden te spelen de vierde plaats en heeft een grote voorsprong op de concurrentie. Natuurlijk moeten de Andalusiërs het karwei nog wel afmaken. Het vertrouwen op een goede afloop is aanwezig bij Sevilla, zeker na de knappe zege op Atlético Madrid van vorige week.

Brighton & Hove Albion - Everton (21.15 uur)

Joël Veltman is met Brighton & Hove Albion hard op weg om zich te handhaven in de Premier League. De voormalig Ajacied zit bij The Seagulls uitstekend op zijn plek en mag zich inmiddels een vaste waarde noemen. Brighton kan vanavond een voorschot op handhaving nemen door Everton te verslaan. De club uit Liverpool doet nog mee om de Champions League-tickets, al heeft het daar wel een sterke eindsprint voor nodig.

Voetbal op tv

19.00 uur: West Bromwich Albion - Southampton, Ziggo Sport - live verslag van het Premier League-duel

20.00 uur: MVV - Roda JC, ESPN - live verslag van het Eerste Divisie-duel

20.30 uur: 1899 Hoffenheim - Bayer Leverkusen, ESPN 4 - live verslag van het Bundesliga-duel

21.00 uur: Celta de Vigo - Sevilla, Ziggo Voetbal - live verslag van het LaLiga-duel

21.15 uur: Brighton & Hove Albion - Everton, Ziggo Sport - live verslag van het Premier League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen