'Pérez onderhandelt koortsachtig, macht ligt bij de Engelsen'

20 april 2021, 23:44

Buitenlandse media keken reikhalzend uit naar dinsdagavond laat, want dan zou Florentino Pérez bij El Larguero een groot interview gaan geven over de Super League. Duidelijk is dat de voorzitter van Real Madrid is vertraagd, omdat hij nog in gesprek is met de deelnemers van de Super League. De 74-jarige voorzitter van de Super League moet namelijk met de clubs knopen door gaan hakken.

Vanavond laat besloot Manchester City om het project de rug toe te keren. Chelsea zou twijfelen, maar de andere clubs zijn nog aan boord bij organisator Pérez. Volgens de laatste berichten is het echter zo dat de clubs vanavond in gesprek zijn over het voortbestaan van de nieuwbakken competitie. Vooral bij Engelse clubs zijn de twijfels enorm en dat met name bij Chelsea. Zij voelen de druk van premier Boris Johnson en hebben gemerkt dat de weerstand bij de fans en de andere Premier League-clubs gigantisch is. Pérez beseft zodoende volgens journalist Fabrizio Romano dan ook dat de macht nu bij de Engelsen ligt.

Stel dat de vijf overige Engelse clubs besluiten om ook te stoppen, dan zijn er nog maar zes clubs over en staat de bekritiseerde competitie op zeer losse schroeven. Pérez heeft bij bovengenoemd medium gemeld dat hij te laat zal komen voor het interview, omdat hij nu nog in gesprek is met de deelnemers aan de Super League. Naar verluidt zullen vanavond en vanochtend cruciale knopen worden doorgehakt over de toekomst van het voetbal.

In feit liggen er nu drie opties op tafel. Optie 1 is dat de deelnemers doorgaan zonder Manchester City, maar met de andere 11 teams. Optie 2 is dat naast City ook de 5 andere Premier League-clubs eruit stappen en dat de zes andere deelnemers doorgaan en nieuwe competitiegenoten zoeken. Vraag is echter of die te vinden zijn, nu steeds meer clubs hun afkeur hebben uitgesproken. Optie 3 is het compleet afblazen van de Super League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen