Ihattaren is weer ziek en mist wedstrijd tegen Willem II

7 mei 2021 – Het blijft aanmodderen met Mohamed Ihattaren bij PSV. De aanvallende middenvelder stond op 6 februari van dit jaar voor het laatst in de basis bij de Eindhovenaren en zal ook dit weekend niet van waarde kunnen zijn. Hij ontbreekt in de wedstrijdselectie. Het is al de vierde keer dat hij er niet bij is door ziekte. De middenvelder heeft de hele week niet kunnen trainen.

Ihattaren is weer ziek en mist wedstrijd tegen Willem II

De negentienjarige middenvelder is ziek, zo heeft Roger Schmidt laten weten. Ihattaren is bezig aan een matig seizoen bij PSV en scoorde pas drie keer. Hij gaf ook pas twee asissts. De teller staat dit seizoen op 22 wedstrijden in het eerste elftal van PSV. Ihattaren is niet de enige die zondag ontbreekt tegen Willem II, ook Timo Baumgartl zal er niet bij zijn.

PSV heeft als doel om de tweede plek te pakken in de Eredivisie. Spannend is het wat dat betreft zeker, omdat de voorsprong op AZ slechts één punt bedraagt. AZ neemt het dit weekend thuis op tegen Fortuna Sittard. PSV bewees zich wat dat betreft een slechte dienst door afgelopen weekend gelijk te spelen tegen sc Heerenveen.

PSV speelt na het duel met Willem II nog wedstrijden tegen PEC Zwolle en FC Utrecht.

PSV

gerelateerd