Verjaardagscadeau Iniesta (37): nieuw contract in Japan

11 mei 2021 – Andrés Iniesta gaat nog even door met voetballen. De Spaanse middenvelder heeft, op zijn 37ste verjaardag, zijn contract bij Vissel Kobe verlengd. De Japanse club maakt via de officiële kanalen bekend dat Iniesta nu tot 2023 vastligt.

Verjaardagscadeau Iniesta (37): nieuw contract in Japan

Iniesta voetbalt sinds de zomer van 2018 in Japan. Daarvoor speelde hij 22 jaar bij FC Barcelona. Onder Louis van Gaal maakte de begenadigde middenvelder zijn debuut voor de Catalaanse grootmacht. In 669 wedstrijden won hij liefst 32 prijzen, waaronder vier keer de Champions League en negen keer de Spaanse titel.

In Japan heeft Iniesta het uitstekend naar zijn zin. Het vorige contract van de Spaanse middenvelder liep in december af. Het was de verwachting dat de wereldkampioen van 2010 bezig was aan zijn laatste maanden in dienst van Vissel Kobe, maar voorlopig weet Iniesta van geen ophouden.

In het huidige seizoen is Iniesta vanwege een blessure nog maar weinig in actie gekomen. De Spanjaard maakte begin deze maand zijn rentree nadat hij vanwege een dijbeenblessure maanden uit de roulatie was.

Eredivisie

gerelateerd