Memphis laat transferkeuze niet afhangen van toekomst Koeman

29 mei 2021, 08:55

Het is nog maar zeer de vraag of Ronald Koeman ook volgend seizoen trainer van FC Barcelona is. De vrijdag ontstane commotie rond de Nederlandse oefenmeester belooft in elk geval weinig goeds. Memphis Depay, die in de belangstelling staat van Barça, hoopt dat de vertrouwensbreuk nog gelijmd kan worden en Koeman ook na de zomer aan het roer staat in Camp Nou.

Memphis zal zijn transferkeuze echter niet laten afhangen van de toekomst van Koeman. "Ik denk niet dat dat uitmaakt als een club als Barcelona interesse heeft", vertelt de 27-jarige Nederlandse aanvaller in een interview met de NOS. "Het is een fantastische club, maar er zijn meer mooie clubs. Ongeacht waar ik heen ga, zou ik het mooi vinden als Koeman daar blijft. Sowieso voor hemzelf."

Lees ookKeiharde tegenaanval management Koeman: breuk lijkt onafwendbaar

Het is inmiddels geen geheim meer dat Memphis zijn loopbaan kan voortzetten in Barcelona. "De interesse is daar...", bevestigt hij. Een jaar geleden wilde de Catalaanse club hem ook al inlijven. Toen slaagde Barça er niet in om hem te strikken. Dat had allemaal te maken met de financiële zorgen waarmee de club kampte en nog altijd kampt. Inmiddels is zijn komst wel haalbaar, daar hij gratis is op te pikken bij Olympique Lyon.

De Spaanse sportkrant Marca schreef twee weken geleden dat Memphis een persoonlijk akkoord had bereikt met Barcelona. De deal gaat alleen door als Koeman ook volgend seizoen trainer van de Catalaanse club is, werd daarbij gemeld. Die kans lijkt, zeker na wat er vrijdag allemaal is gebeurd, klein. Voorzitter Joan Laporta vertelde dat Koeman donderdag was opgenomen in het ziekenhuis, terwijl de trainer in werkelijkheid kerngezond is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen