NEC gaat voor stunt en polst Lasse Schöne voor terugkeer

4 juni 2021 – Het gepromoveerde NEC gaat voor een stunt op de transfermarkt. De Nijmegenaren hopen zich te versterken met Lasse Schöne, zo bevestigen meerdere bronnen rond de club aan De Gelderlander. NEC heeft de 35-jarige middenvelder inmiddels gepolst voor een terugkeer.

NEC gaat voor stunt en polst Lasse Schöne voor terugkeer

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

NEC hoopt met oude bekende Schöne het nieuwe Eredivisie-avontuur aan te gaan. De routinier beschikt bij sc Heerenveen over een aflopend contract en is deze zomer dus transfervrij. De Friezen hopen tegelijkertijd de samenwerking met Schöne te verlengen. De Deen speelde het afgelopen half jaar veertien wedstrijden voor Heerenveen.

Het is de tweede keer in korte tijd dat NEC in gesprek is met Schöne. De Nijmegenaren hoopten de speler afgelopen winter ook in te lijven nadat zijn contract bij Genoa werd ontbonden. Schöne koos er destijds voor om zijn loopbaan voort te zetten bij Heerenveen. De middenvelder hoopte zich in Friesland in de kijker te spelen bij de Deense nationale ploeg, maar bondscoach Kasper Hjulmand neemt Schöne niet meer naar het EK.

Naast NEC en Heerenveen zijn er ook nog andere clubs die Schöne hopen te strikken. De middenvelder speelde tussen 2008 en 2012 eerder in Nijmegen. Of de partijen ook daadwerkelijk met elkaar in gesprek zijn, wil Revien Kanhai van Forza Sports Group, zaakwaarnemer van zowel Schöne als Ted van Leeuwen (technisch directeur NEC), niet bevestigen aan bovengenoemde krant.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd