Gakpo valt weer buiten de boot, net als Van de Beek

6 juni 2021, 17:50   Bijgewerkt: 6 juni 2021, 17:57

Voor de tweede keer deze week is Cody Gakpo buiten de boot gevallen bij het Nederlands elftal. De buitenspeler van PSV zat tegen Schotland al niet bij de spelersgroep en is er ook zondag niet bij tegen Georgië.

De aanvaller behoort niet tot de wedstrijdselectie van bondscoach Frank de Boer. De coach mag maar 23 spelers bij de wedstrijdselectie halen en heeft zodoende voor de tweede keer in korte tijd besloten om hem te slachtofferen. Voor Erwin van de Looi en Jong Oranje zal dat ook gemengde gevoelens oproepen, omdat hij deze interlandperiode anders ook bij Jong Oranje had kunnen zitten.

?De aanvaller had van waarde kunnen zijn in de halve finale tegen Jong Duitsland en eerder al tegen Jong Frankrijk, maar werd door De Boer bij Oranje gehaald. Toch krijgt het talent daar dus geen kansen. Afgelopen week zat Gakpo overigens met Nathan Aké en Daley Blind op de tribune, ditmaal nemen de geblesseerde Matthijs de Ligt en Donny van de Beek plaats naast hem.

Het Nederlands elftal trapt om 18.00 uur af tegen Georgië. Het is de laatste interland voordat het EK op de rol staat voor Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen