Messi neemt revanche op maatje Suárez in Copa

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 juni 2021 – Argentinië heeft de eerste drie punten van de Copa America-editie gepakt. Na de 1-1 remise tegen Chili werd Uruguay met 1-0 verslagen. De Argentijnen voeren daardoor samen met Chili de poule aan. Beide landen verzamelden vier punten. Voor Lionel Messi was het eindelijk tijd om wraak te nemen op zijn boezemvriend Luis Suárez.

Messi neemt revanche op maatje Suárez in Copa

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ronald Koeman vertelde hem dat hij niet meer nodig was bij FC Barcelona en dus besloot Suárez alles uit de kast te halen om het ongelijk van de Nederlander te bewijzen. Dat lukte: Suárez scoorde aan de lopende band voor Atlético Madrid, versloeg zijn oude werkgever in een onderling duel en kroonde zich aan het einde van de rit tot Spaans landskampioen.

Messi had een onderling treffen met de nationale ploegen nodig om zijn sportieve revanche te nemen. Na ruim tien minuten bereikte Messi met een fraaie voorzet zijn ploeggenoot Guido Rodriguez, die de bal tegendraads tussen de palen kopte. De Argentijnen verdedigden de voorsprong met succes en mogen blijven hopen op groepswinst. Daardoor zou het de sterke Brazilianen in de eerste kncok-outwedstrijd ontlopen.

Tegen Chili had Ajacied Nicolás Tagliafico nog een basisplaats, tegen Uruguay moest hij plaatsnemen op de reservebank. Ploeggenoot Lisandro Martínez zat niet bij de wedstrijdselectie.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd