Ihattaren herenigd met Van Bommel? "Hij haalde topniveau bij mij"

30 juni 2021, 15:06

Mark van Bommel is woensdagmiddag officieel gepresenteerd als nieuwe trainer van VfL Wolfsburg. Bij de Duitse subtopper moet hij gaan jagen op nationaal en internationaal succes. De voormalig middenvelder denkt daarvoor wel een kwaliteitsimpuls nodig te hebben in zijn selectie. Hij hoopt Mohamed Ihattaren te kunnen verleiden tot een overstap.

Van Bommel en Ihattaren werkten zeer succesvol samen bij PSV. Onder Van Bommel beleefde de nog altijd pas negentienjarige middenvelder zijn beste periode. Ihattaren was al op zijn zeventiende basisspeler en drukte direct zijn stempel op het spel van de Eindhovenaren. Afgelopen seizoen kwam hij nauwelijks aan de bak: de Nederlandse Marokkaan lag geregeld in de clinch met Roger Schmidt.

"Ik ken Mo heel goed", zegt Van Bommel voor de camera van ESPN. "Toen hij een jaar of vijftien was, heb ik hem onder mijn hoede gehad bij de onder negentien. Daarna heb ik hem meegenomen naar het eerste. Je kent mijn mening over hem, ik vind het een fantastische speler. Onder mij heeft hij echt een topniveau gehaald. Ik weet niet wat er afgelopen seizoen met hem is gebeurd."

Van Bommel is ondanks zijn magere jaar nog altijd lyrisch over Ihattaren. "Hij is een echte topspeler. Ik denk dat hij altijd met mij in verband zal worden gebracht, omdat we al eerder samen hebben gewerkt. Het is gewoon een goede gozer waar ik het goed mee kan vinden." Van Bommel heeft dan ook zeker interesse. "Of hij komt? Wie weet. Ik heb altijd belangstelling in een goede speler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen