'Mbappé wil naar Real Madrid, PSG zit met dilemma'

5 juli 2021, 12:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kylian Mbappé koerst af op een vertrek bij Paris Saint-Germain. Het Franse supertalent staat al maanden in de belangstelling van Real Madrid, waar hij zijn loopbaan dolgraag een vervolg wil geven. Na de pijnlijke EK-uitschakeling tegen Zwitserland, waarin Mbappé de beslissende strafschop miste, beraadt hij zich nu op zijn toekomst.

Mbappé heeft nog een contract tot de zomer van 2022 bij PSG, dat hem dolgraag langer aan zich zou willen binden. Mbappé weigert vooralsnog echter akkoord te gaan met een contractverlenging. Mbappé wil zijn loopbaan een nieuwe impuls geven en acht zichzelf klaar voor een nieuwe uitdaging: dat moet volgens Marca Real Madrid gaan worden.

De Madrileense grootmacht heeft vanwege de pijnlijke coronasituatie echter weinig geld te besteden op de transfermarkt. Een soortgelijk bedrag als PSG in 2017 voor hem neertelde - 180 miljoen euro - behoort sowieso niet tot de mogelijkheden. Het is bovendien zeer de vraag wat de beste aanpak is voor Real Madrid én PSG. De Franse topclub twijfelt of Mbappé in de verkoop moet of dat hij zijn contract moet uitdienen in Parijs. In dat geval zou hij volgend jaar zomer transfervrij vertrekken.

Mbappé is samen met Neymar de grote ster van de Parijse grootmacht. Enkele weken geleden zette zijn Braziliaanse aanvalskompaan wél al een krabbel onder een nieuwe verbintenis: daardoor is hij tot 2025 speler van PSG.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen