Van Nistelrooy meldt zich bij Manchester

24 juli 2006, 11:33

Alsof er niets aan de hand is, meldde Ruud van Nistelrooy zich vandaag bij Manchester United. De spits is volop in onderhandeling met Real Madrid en Bayern München, maar omdat er nog geen sprake is van een transfer moest hij zich vandaag gewoon melden op het trainingsveld van de Mancunians. 

Van Nistelrooy had de afgelopen weken nog vakantie, maar evenals alle andere WK-gangers moest hij zich vandaag weer melden op Carrington, het trainingscomplex van Manchester. Ook de Britse internationals Wayne Rooney, Gary Neville, Rio Ferdinand, de Portugees Cristiano Ronaldo, de Zuid Koreaan Ji-Sung Park en Edwin van der Sar waren na een korte vakantie weer present op het trainingsveld van de Britse club.

Hoe lang Van Nistelrooy nog bij Manchester zal blijven, is onduidelijk. De spits heeft bij de clubleiding het verzoek neergelegd om te mogen vertrekken, maar de transfersom die de club verlangt lijkt voorlopig een struikelblok. Real Madrid lijkt inmiddels te zijn afgehaakt, waardoor Bayern München plotseling weer de belangrijkste kandidaat lijkt om de spits over te nemen. De Duitse topclub maakte zondag bekend dat het een nieuw bod uitgebracht heeft op de Nederlander. Of dit bod voor Manchester geaccepteerd zal worden, is nog niet bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen