De Jong: "HSV kan meedoen om de titel"

24 juli 2006, 14:12

Nigel de Jong heeft goede hoop dat Hamburger SV ook dit jaar kan meestrijden om de Duitse landstitel. De Noord-Duitse club was vorig seizoen lange tijd de belangrijkste belager van Bayern München en de oud-Ajacied denkt dat zijn ploeg ook dit jaar een dergelijke rol kan vervullen. 

"We hebben veel kwaliteit", zegt De Jong in het Duitse Kicker. "Net zoals Schalke, Werder Bremen, Borussia Dortmund en natuurlijk Bayern München kunnen we een gooi naar de titel gaan doen, daar ben ik van overtuigd. "

De Jong, die in de winterstop overkwam van Ajax, hoopt dat hij de fans van Hamburger SV nu kan laten zien wat hij waard is. Zijn eerste maanden in Duitse dienst verliepen immers moeizaam, geeft hijzelf ook toe. 

"Ik had het moeilijk, omdat ik zonder voorbereiding op een centrale plaats in het elftal terecht kwam. Ik moest wennen aan de speelstijl. Ik ben er echter van overtuigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt door voor HSV te kiezen en hopelijk kan ik iedereen komend seizoen de echte Nigel de Jong laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen