Spitse over missen Spelen: "Dit doet enorm veel zeer"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

20 juli 2021 – Sherida Spitse moet de Olympische Spelen definitief aan zich voorbij laten gaan. De middenvelder van de Oranje Leeuwinnen raakte op de training geblesseerd aan haar knie, waardoor er een streep moet door haar grote droom. Het is een pijnlijk einde voor een lange weg richting haar ultieme droom.

Spitse over missen Spelen: "Dit doet enorm veel zeer"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het is natuurlijk kloten dat ik nu af moet vallen, na die hele periode die we samen mee hebben gemaakt richting de Spelen", vertelt de recordinternational aan het Algemeen Dagblad. "De eerste van Nederland, die wil je samen meemaken. En dat doet hartstikke zeer. Maar ik weet dat de meiden er zullen staan, zonder mij. Dat ze dit goed op gaan pakken."

De middenveldster van Ajax en aanvoerster van Oranje zet haar droom echter nog niet uit het hoofd. "Ik ben nog niet klaar, zou over drie jaar ook nog op de Spelen kunnen staan. Maar dit is wel hét moment dat we iets moois neer kunnen zetten met elkaar." Haar ploeg begint woensdagmiddag aan de Spelen met een duel tegen het Afrikaanse Zambia.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd