Didulica wil prijzen pakken met AZ

24 juli 2006, 17:04

Twee nationale bekers, twee nationale supercups en een landstitel: menig voetballer zou jaloers zijn op de oogst die Joey Didulica overgehouden heeft aan zijn driejarige avontuur bij het Oostenrijkse Austria Wien. Ondanks al deze prijzen verruilde de Kroatische doelman Wenen echter voor Alkmaar en staat hij de komende jaren onder de lat bij AZ.

Bij AZ is Didulica, die in het verleden jarenlang onder contract stond bij Ajax, vastbesloten om zijn goede lijn van de laatste jaren door te trekken. De prijzen die hij met Austria gepakt heeft, smaken naar meer. "Ik wil prijzen pakken. Dat is mijn doel", zegt de vastbesloten doelman na zijn eerste training met de selectie van trainer Louis van Gaal.

"Met trainer Louis van Gaal merk ik al na een dag dat hier een mentaliteit van honderd procent heerst. Dat moet je geven. Elke training, steeds honderd procent. Wat dat betreft is het wel met mijn jaren bij Ajax te vergelijken", zegt hij op de website van AZ. "Of ik veranderd ben sinds mijn vertrek bij Ajax? Ik ben nu een leider. In Oostenrijk heb ik in drie jaar veel geleerd, nu ga ik verder bij AZ. Voor concurrentie ben ik niet bang. Ik doe gewoon mijn ding."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen