Antony begint aan Spelen, Feyenoord aan Conference League

22 juli 2021 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 21 juli.

Nieuws

Memphis Depay trainde dinsdag voor het eerst mee met zijn nieuwe club FC Barcelona, maar zijn officiële presentatie is vandaag pas. Om 16.15 tekent de aanvaller zijn contract in Nou Camp, waarna hij om 19.30 een persconferentie zal houden. De eerste reactie van de Oranje-international op zijn nieuwe avontuur is uiteraard te lezen op de website van FCUpdate.nl.

Wedstrijden

Brazilië - Duitsland (13.30 uur)
De spelers van Ajax zijn in voorbereiding op het nieuwe seizoen na een paar weken vakantie, maar dat geldt niet voor Antony. De aanvaller is met Brazilië op de Olympische Spelen om een gooi te doen naar een gouden medaille. De eerste wedstrijd is tegen Duitsland, waar onder anderen VfL Wolfsburg-middenvelder Maximilian Arnold en Benjamin Henrichs, die dit seizoen verhuurd werd aan RB Leipzig.
Antony begint aan Spelen, Feyenoord aan Conference League

Feyenoord - FC Drita (21.00 uur)
Naast de Olympische Spelen zijn ook de Europese toernooien alweer in volle gang. De voorrondes welteverstaan. Feyenoord neemt het op tegen het Kosovaarse FC Drita. De druk staat er meteen vol op bij Arne Slot, die sinds deze zomer aan het roer staat in De Kuip. Een nederlaag tegen een ploeg waar tot voor kort niemand van gehoord had, is natuurlijk geen prettige start.  

Voetbal op tv

21.00 uur: Feyenoord - FC Drita, ESPN,  live verslag van het duel in de voorronde van de Conference League.

Eredivisie