Sneijder zag uitstekend PSV en is geschrokken van Galatasaray

22 juli 2021 – Wesley Sneijder was woensdagavond als analist aanwezig bij de wedstrijd tussen PSV en Galatasaray. Waar vooraf rekening werd gehouden met een gelijkopgaande strijd, bleken de Eindhovenaren in het Philips Stadion veel te sterk. Sneijder was dan ook niet te spreken over zijn oud-werkgever uit Istanbul.

Sneijder zag uitstekend PSV en is geschrokken van Galatasaray

"Ik heb genoten van PSV, maar ben me kapotgeschrokken van Galatasaray. Dit is echt Galatasaray onwaardig. Er moet zeker nog wat bijkomen, want dit is gewoon niet goed genoeg", liet Sneijder na de wedstrijd weten bij RTL. Hij verwacht ook niet dat de return nog enigszins spannend wordt. "Dan moet er deze week wel heel veel gaan gebeuren."

Ook Nordin Amrabat, die bij beide clubs onder contract stond, reageerde na de wedstrijd voor de camera van Galatasaray TV. "Iedereen weet dat mijn hart altijd bij Galatasaray is. Er is altijd hoop zolang Fatih Terim er is. Hij heeft zeker weten een plan in gedachten. Ik vond het erg leuk om hem weer eens te kunnen zien."

PSV won in Eindhoven met 5-1 door doelpunten van Eran Zahavi (3x) en Mario Götze (2x). Aanstaande woensdag wacht de return in Istanbul, waar de thuisploeg dus een houdiniact uit de hoge hoed zal moeten toveren. De winnaar van het tweeluik speelt in de derde voorronde van de Champions League tegen Celtic of FC Midtjylland.

PSV

gerelateerd