Noorse middenvelder Aursnes volgende aanwinst Feyenoord

8 augustus 2021, 20:11   Bijgewerkt: 11 augustus 2021, 17:59

Feyenoord heeft zich versterkt met Fredrik Aursnes. Molde FK meldt zondagavond via de officiële kanalen dat de 25-jarige Noorse middenvelder is verkocht aan de Rotterdamse club. Welk bedrag met de overgang gemoeid is, wordt niet bekendgemaakt. Na Marcus Pedersen is Aursnes de tweede speler die deze zomer overkomt van Molde.

Het nieuws is nog niet bevestigd door Feyenoord, maar dat is na de aankondiging van Molde slechts een kwestie van tijd. Aursnes stond de afgelopen vijf en een half jaar voor Molde, waarvoor hij bijna tweehonderd wedstrijden speelde. In juni maakte Aursnes in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Griekenland zijn debuut in het Noorse nationale elftal.

"We willen Fredrik Aursnes bedanken voor vijf en een half fantastische jaren bij de club. Hij heeft grote stappen gemaakt en zich ontwikkeld tot een fantastische voetballer. Fredrik is duidelijk een belangrijke pijler in het team geweest en na schitterende wedstrijden in de competitie en Europa League verdient hij het om de volgende stap te zetten", aldus CEO Ole Erik Stavrum.

Aursnes wordt de zesde zomeraanwinst van Feyenoord. Eerder versterkten de Rotterdammers zich met Guus Til (Spartak Moskou, gehuurd), Marcus Pedersen (Molde), Ofir Marciano (Hibernian), Alireza Jahanbakhsh (Brighton & Hove Albion) en Gernot Trauner (LASK Linz)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen