Opstelling Feyenoord: Alireza Jahanbakhsh niet fit genoeg

15 augustus 2021, 15:25

Feyenoord moet het zondagmiddag tegen Willem II in de eerste wedstrijd van het Eredivisie-seizoen stellen zonder Alireza Jahanbakhsh. De buitenspeler is niet fit genoeg voor speelminuten tegen de Tilburgers, nadat hij afgelopen donderdag voortijdig uitviel in het Conference League-duel met FC Luzern. Aanwinst Fredrik Aursnes maakt zodoende zijn debuut.

Dat betekent dat Feyenoord op papier met vier middenvelders speelt en vermoedelijk Jens Toornstra vanaf de rechterkant zal beginnen. Til is normaliter de nummer tien, Orkun Kökcü en ook Aursnes zijn meer controlerende middenvelders, terwijl Toornstra in het verleden ook weleens hangend vanaf de vleugels heeft gespeeld in Rotterdam-Zuid.

Verder heeft Arne Slot geen veranderingen aangebracht in zijn elftal. Dat betekent dat Bryan Linsen in de punt van de aanval begint en Robert Bozeník opnieuw op de bank begint. Luis Sinisterra maakt het trio voorin compleet: hij start vanaf de linkerkant. Achterin staan de bekende namen, dus met Justin Bijlow in het doel, Marcus Holmgren Pedersen, Gernot Trauner, Marcos Senesi en Tyrell Malacia. 

De staf van de Rotterdammers is wel enigszins uitgedund. Assistent-coach Marino Pusic zit namelijk in quarantaine vanwege een besmetting in zijn directe omgeving. John de Wolf is ziek en is thuis gebleven om uit te zieken, al zou dat niet om een coronabesmetting gaan.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Toornstra, Kökcü, Til, Aursnes; Linssen, Sinisterra

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen