Looyen: "NEC is te kwetsbaar"

26 juli 2006, 10:30

In Nijmegen kijkt men met angst en beven vooruit naar de start van de competitie. Over ruim drie weken gaat de eerste bal in competitieverband rollen, maar NEC lijkt nog lang niet klaar voor het nieuwe seizoen. De voorbereiding verloopt uiterst moeizaam en technisch directeur Leen Looyen is niet tevreden over zijn huidige selectie.

Looyen denkt vooral dat het gebrek aan volwaardige spelers zijn selectie op kan breken. Tegenover Omroep Gelderland toont hij zich dan ook allesbehalve positief. "Dit NEC is te kwetsbaar, er is te weinig concurrentie. Niet alleen op het middenveld, maar ook in de aanval komen we mensen tekort", is de sombere conclusie van de technisch directeur. 

Een gebrek aan concurrentie lijkt er op te wijzen dat NEC op zoek moet naar nieuwe spelers, maar juist daar ligt het probleem. De ploeg heeft zelf geen geld is afhankelijk van externe geldschieters. "Ik moet nu allerlei kunstgrepen doen. Hopelijk kunnen we met behulp van sponsoren nog wat doen", aldus Looyen.

De komst van Brett Holman, die overkomt van Feyenoord, is volgens Looyen een eerste stap in de goede richting. "Mario Been heeft sterk op zijn komst aangedrongen en we zijn blij dat we hem binnen hebben. Maargoed, we zijn nog altijd op zoek naar een linksbenige speler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen