Bergwijn heeft geen spijt van stap naar Tottenham

22 augustus 2021, 11:55   Bijgewerkt: 22 augustus 2021, 12:09

Steven Bergwijn staat nog steeds achter zijn transfer naar Tottenham Hotspur van vorig seizoen. De aanvaller verkaste naar de Premier League, waar hij in zijn eerste seizoen nauwelijks in de plannen voorkwam. De aanvaller blikt terug op een lastig seizoen, maar is vastberaden om te slagen in Engeland.

"Ik weet dat ik veel beter kan", zegt hij in gesprek met Ziggo Sport. "Het was een bijzonder moeilijk jaar, voor mij en voor de hele club. Het was lastig om als speler de ene keer wel te spelen en dan weer niet, terwijl ik ook soms buiten de wedstrijdselectie zat. Dan is het ook erg moeilijk als er niemand met je praat", schetst de aanvaller zijn pijnlijke situatie.

Afgelopen seizoen kwam Bergwijn tot 21 optredens in de Premier League, waarin hij vier keer trefzeker was. Een vaste waarde werd hij echter niet. "Ik heb geen moment spijt van mijn transfer. Iedereen weet dat de Premier League moeilijk is. Ik heb veel vertrouwen in mezelf en weet wat ik kan. Ook bij PSV had ik moeilijke momenten, daar ben ik sterker uitgekomen."

Bergwijn stond afgelopen week tegen Manchester City in de basis en droeg bij aan de 1-0 overwinning. Zondagmiddag wacht het affiche met Wolverhampton Wanderers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen