Linssen is Eredivisiekoning: geen speler scoorde vaker

23 augustus 2021 – Bryan Linssen is na dit weekend de koning van de Eredivisie, wat doelpunten betreft. De aanvaller van Feyenoord sloeg in eigen huis tegen Go Ahead Eagles toe en verhoogde zijn Eredivisietotaal daarmee tot 98 treffers. Daarmee is hij van alle huidige Eredivisionisten nu de speler met de meeste treffers achter zijn naam.

Linssen is Eredivisiekoning: geen speler scoorde vaker

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Linssen voert overigens een felle strijd met Ajax-aanvoerder Dusan Tadic, die op 97 goals staat. De Ajacied was dit seizoen tot dusverre tweemaal trefzeker, terwijl Linssen na twee speelronden al op drie treffers staat. Daarmee is de dertigjarige gelegenheidsspits tevens de koploper van het nieuwe topscorersklassement. Linssen bezet momenteel de 28ste plaats in het all-time klassement.

De aanvaller van Feyenoord heeft op Tadic na overigens weinig bedreiging van andere, nog actieve Eredivisie-scherpschutters. Steven Berghuis ligt met 92 goals nog het meest op de loer, terwijl Lasse Schöne (81), Jens Toornstra (81) en Michael de Leeuw (81) de huidige top 5 completeren.

Linssen scoorde het vaakst voor Vitesse: 47 keer. Namens Heracles en FC Groningen was hij respectievelijk 25 en 16 keer trefzeker.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd