Ajax-aanwinst Daramy trots op 'grote kans': "Kan het niet geloven"

28 augustus 2021, 23:05

Mohamed Daramy is trots op zijn transfer van FC Kopenhagen naar Ajax. De aanvaller verlaat Denemarken voor een bedrag van twaalf miljoen euro, wat met bonussen nog een miljoen euro kan oplopen. Hij ziet zijn overstap naar de Amsterdammers als 'een grote kans'.

Het was al lang geen geheim meer dat de aanvaller naar de Eredivisie zou komen. Zaterdag werd het eindelijk officieel. De aanvaller komt met een eerste reactie via de clubkanalen van Ajax. "Het is een gekkenhuis geweest. Ik kan niet geloven dat ik hier nu ben. Dit is een prachtige kans voor mij. Ajax volg ik al langere tijd op de voet. Ik volgde ze al op Instagram. Ik zie het altijd als er iets van nieuws is. Ik heb de wedstrijden ook op televisie gekeken."

Daramy is trots op zijn transfer. "Er komen altijd nieuwe talenten bovendrijven bij Ajax. Hier spelen ze altijd mooi voetbal. Iedereen jaar worden de beste spelers verkocht, maar elk seizoen komen er ook weer spelers door uit de jeugdopleiding. Ajax staat voor mij bekend om het opleiden van talenten om ze vervolgens te verkopen", aldus de buitenspeler, die duidelijk is over zijn eigen kwaliteiten. Hij wil de supporters op de banken krijgen in de Johan Cruijff ArenA. "Veel snelheid en dribbels, hopelijk veel goals en assists. en veel een-op-een-duels."

De aanvaller is niet alleen blij met zijn komst naar Nederland, maar ook met zijn afscheid uit Denemarken. In zijn laatste wedstrijd wist hij namelijk te scoren. "Hoe de fans mij hebben gesteund, vind ik geweldig. Ik moest er bijna van huilen. Het afscheid was heel fijn. Ik ben ze zo dankbaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen