Ihattaren was deze zomer geen optie voor Ajax

29 augustus 2021, 16:43

Mohamed Ihattaren is nooit een serieuze optie geweest voor Ajax deze zomer. De negentienjarige middenvelder is uit de selectie van PSV gezet en wacht op een transfer, maar hoefde de afgelopen weken niet op interesse uit Amsterdam te rekenen. Volgens technisch directeur Marc Overmars stond het toptalent niet op de verlanglijst.

Dat bevestigt Overmars in gesprek met ESPN. "In Nederland kijk je altijd naar interessante spelers. Alleen is hij geen optie geweest voor ons." Ihattaren hintte de laatste maanden regelmatig op een transfer naar Ajax, door goede prestaties van de Amsterdammers te delen op zijn Instagram-account. Zijn toekomst ligt in ieder geval niet in de Johan Cruijff Arena.

Onder Mark van Bommel beleefde Ihattaren zijn grote doorbraak, maar na de aanstelling van Roger Schmidt belandde het toptalent langzaam op het tweede plan. Ihattaren kwam enkele kilo's aan, ruziede met zijn trainer en behaalde niet meer zijn oude vorm. Omdat Ihattaren deze zomer een transfer wil maken, traint hij al weken niet meer mee met de hoofdmacht.

David Neres gaat waarschijnlijk nog vertrekken uit Amsterdam, meldt Overmars. "Voor de een is er wat meer belangstelling dan de ander. Je ziet dat het allemaal wat zwaarder en trager verloopt. Je ziet voorin dat de plekjes nu wel heel erg drukbezet zijn, dus het zou inderdaad niet erg zijn als daar nog iets gebeurt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen